• Tula-Free-to-grow-draagzak-kopen-bestellen

Dragen in Schagen jouw webshop voor Draagdoeken en Ergonomische Draagzakken!
Welkom bij Dragen in Schagen, de online winkel voor alles wat te maken heeft met het dragen van je kindje. Bij ons vindt u een grote collectie draagdoeken, ergonomische draagzakken en ringslings. Een draagdoek noemt men ook wel; babydrager, wikkeldoek, knoopdoek, stretchy wrap, tricot-slen, babydraagzak, buikdraagzak of rugdraagzak. Al deze dragers kunt u bij Dragen in Schagen in het assortiment vinden.
De baby- en peuterdragers in onze webwinkel zijn met oog voor kwaliteit en veiligheid geselecteerd, want wij willen alleen de beste merken voor onze klanten!

Online advies bij het kopen van een draagdoek of ergonomische draagzak.
Dragen in Schagen staat voor een uitstekende service voor onze klanten. U kunt rekenen op deskundig en persoonlijk advies over het ergonomische dragen van uw kindje. Heeft u een vraag over het aanschaffen van een draagdoek of draagzak, heeft u een vraag over het gebruik van een draagdoek of draagzak, heeft u een vraag over het kiezen van de juiste maat draagdoek of draagzak, wilt u een afspraak maken voor een draagconsult of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze gecertificeerd draagconsulent! We hebben ook veel informatie over rekbare draagdoeken, geweven draagdoeken, draagzakken en ergonomisch dragen beschreven op onze website.

Onze merken (rekbare) draagdoeken en ergonomische dragers.
Dragen in Schagen heeft een groot assortiment rekbare draagdoeken, geweven draagdoeken en ergonomische draagzakken. Bent u op zoek naar een goedkope draagdoek of wilt u juist een luxere draagdoek aanschaffen, u vindt het allemaal bij Dragen in Schagen.
In onze webshop kunt u de volgende merken draagdoeken vinden: We are Wovens, Little Frog, Babylonia, Pure Babylove en Storchenwiege.
Van Tula, ErgobabyStorchenwiege, Babylonia en Hoppediz hebben wij handige ergonomische draagzakken in ons assortiment. Deze buik- en rugdragers zijn zeer gemakkelijk en snel in gebruik.

Ergonomisch dragen.
Je draagt ergonomisch door je kindje in een kikkerhouding (ook wel M-houding genoemd) te dragen. Je kindje heeft een ontspannen bol ruggetje en de knietjes zijn opgetrokken, waardoor het kontje lager zit. Dit is de meest natuurlijke houding en de natuurlijke stand van de heupjes.
Een draagdoek of een ergonomische draagzak zal er voor zorgen dat je kindje goed ondersteund wordt tijdens het dragen en houdt rekening met de anatomische houding van zowel het kindje als de drager. Lees meer over het dragen van je kindje.

Betalen bij Dragen in Schagen
Wij bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, maar u kunt ook per bankgiro uw aankoop voldoen.