Gepost op

Waarom wij houden van We are Wovens

Kennen jullie de draagdoeken van We are Wovens al? Wij vinden ze namelijk prachtig!

We are Wovens is een  jong bedrijf in de draagdoekenwereld, maar de twee eigenaren weten exact waar ze mee bezig zijn; namelijk het produceren van luxe, trendy draagdoeken van zéér hoge kwaliteit.

Veilig dragen staat voorop!
Jonge kinderen zijn kwetsbaar; je kindje veilig dragen vinden wij daarom heel belangrijk.  De draagdoeken van We are Wovens worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle veiligheidskeurmerken.  Zo gebruikt het merk de hoogste kwaliteit Italiaans gekamd katoen, wat er voor zorgt dat de draagdoeken heerlijk zacht zijn en geen pluisjes achter laten. Voor het kleuren van de draagdoeken gebruikt We are Wovens alleen veilige verfstoffen en na het weven worden alle doeken met de hand nagelopen, voordat ze worden verpakt. Je kunt je kindje dus met een gerust hart in We are Wovens dragen.

We are wovens mixite breeze
We are Wovens Mixite Breeze

Prachtige prints en kleuren
Wij zijn dol op de grafische prints van We are Wovens, de patronen zien er prachtig uit als de draagdoek omgeknoopt is. Iedere print heeft een eigen naam, zo is er de Mixite en de Fling. De Mixite print met de witte ‘gevlochten’ banen is de meest opvallende print in het We are Wovens assortiment. Fling is een subtiele print, bestaande uit driehoeken die speels verdeeld zijn over de draagdoek.
Wij vinden de kleuren werkelijk prachtig. We are Wovens gebruikt neutrale tinten, maar voor de kleurliefhebbers zitten er ook zeker fellere kleuren tussen. De Mixite Show, de naam zegt het al, is zo’n echte eyecatcher met zijn donkerroze kleur.

We are Wovens Mixite Show

Super comfortabel
Naast de prints, verschillen Mixite en Fling ook ietsje in dikte. De We are Wovens Mixite is ietsje dikker en daarom een echte topper voor wat grotere baby’s en peuters.
Heeft Fling iets meer jouw voorkeur? Wees gerust, ook de Fling is super sterk en zéker geschikt vanaf de geboorte tot ver in de peuterleeftijd!

we are wovens fling mare
We are Wovens Fling mare

Wij probeerden de We are Wovens draagdoeken tijdens lange wandelingen in het bos, op weg naar het strand, maar ook om samen een ijsje te scoren in de stad. De draagdoeken zijn zo zacht, je blijft maar knuffelen en wrijven over de rug van je kindje. De heerlijke zachte banen over je schouders voelen aan als een kussentje en geven daarom een optimaal draagcomfort.

Wij zijn echt fan geworden van dit fantastische leuke merk!

(Wil je de prachtige draagdoeken van We are Wovens bekijken? Klik dan hier)