Gepost op

Tula Free to Grow, DE draagzak voor hippe ouders

tula free to grow discover draagzak

Tula Free to Grow, de draagzak voor hippe ouders!
Al heel lang zijn wij fan van Tula dragers. De liefde begon een aantal jaren geleden toen onze kindjes zwaarder werden en we naast onze draagdoeken op zoek waren naar een sterke, maar comfortabele draagzak voor uren draagplezier. We kozen voor de Tula Toddler, omdat deze peutervariant het beste aansloot bij de kledingmaat van onze zoontjes.

Sinds kort heeft Tula een nieuwe drager gelanceerd, de Tula Free to Grow. Nu kun je vanaf de geboorte je kindje dragen tot in de dreumesleeftijd, zonder dat je een zitverkleiner nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is het zitje van de drager verstellen naar de leeftijd van je kindje; newborn, baby of dreumes. Op de heupband kun je de drager breder of smaller maken met drie drukknoopjes. Super simpel, geen moeilijk gedoe en daar houden we van.

Tula free to grow soar draagzak
Wij draagconsulenten zien graag zachte en soepele draagzakken, omdat deze het mooiste aansluiten bij jonge kindjes. De Free to Grow is zo’n fijne drager die met zijn zachte/soepele stof ook nog eens heel sterk is. Ook een groter kindje kun je heel comfortabel dragen in de Tula Free to Grow.

Om de zoveel tijd brengt Tula nieuwe prints en kleuren uit. Steeds als ik denk; dit is mijn favoriet, dan komt er weer een nieuwe veel te leuke editie uit. Op dit moment is Free to Grow Soar en Free to Grow Hide and Seek mijn favoriet. Welke vinden jullie het mooiste?

Bekijk hier onze collectie Tula dragers

 

 

 

 

tula free to grow hippe draagzak