Gepost op

Review: Storchenwiege carrier

De Storchenwiege carrier was de allereerste draagzak in ons assortiment en nog steeds vinden wij dit een van de allerfijnste draagzakken! Deze (uiteraard ergonomische) draagzak is gemaakt van draagdoekenstof en voelt na een poosje gebruiken ook aan als een draagdoek. Maar dan met het gemak van een draagzak!

De heupband maak je vast met een eenvoudige klikgesp en de schouderbanden kruis je achter en knoop je voor vast op een manier die jij prettig vindt. Het rugpand is zowel onder als boven in de breedte als ook in de hoogte verstelbaar, waardoor je deze draagzak meestal al meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken, zonder dat je speciale verkleiners nodig hebt, wat bij veel draagzakken wel het geval is bij kleine baby’s. Daardoor zit hij comfortabel en ook luchtig, wat fijn is bij binnenshuis dragen. En dan kun je vervolgens ook een poosje vooruit, want hij is geschikt tot 15 kilo.

Storchenwiege carrier graphit

Het afstellen is heel eenvoudig. Je begint met het verstellen van het zitje voor je kindje, zodat deze aansluit van knieholte tot knieholte. Daarna maak je de heupband op maat en je bent klaar om te dragen!

storchenwiege baby draagzak

Drager: Storchenwiege carrier graphit

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.