Gepost op

De aanschaf van een nieuwe draagzak

Tula-free-to-grow-soar


Ik ben Kim Tournier, gelukkig getrouwd met Raymon, mama van Julian van 6, Lennox van 5 maanden en in het weekend komt daar de elfjarige zoon Pim van mijn man bij. Een gezellige drukte met al die mannen in verschillende leeftijden. Ik ben dol op koken, (uit)eten én shoppen en dan vooral voor kinderkleertjes!

 

Lennox heb ik de eerste maanden na zijn geboorte gedragen in een draagdoek. Heerlijk voelde dat, zo’n lief klein mannetje dicht tegen me aan. Lennox groeide hartstikke goed en werd zelfs best wel een beetje zwaar voor zijn leeftijd. Het knopen van de doek had ik vanaf het begin af aan al niet helemaal lekker onder de knie en in combinatie met de groter wordende Lennox ging ik opzoek naar een draagzak.

Als moeder van een druk gezin moest de draagzak vooral snel én makkelijk in gebruik zijn. Op Instagram zag ik de draagzakken van het merk Tula voorbij komen en ik ben op slag verliefd geworden, de printjes zijn zoooo gaaf!
Na wat berichtjes over en weer met Dragen in Schagen koos ik de Tula Free to Grow Soar, die donkergroene met vogeltjesprint.

Het leuke is dat mijn man altijd riep altijd dat hij dat ‘babydragen’ niet ging doen, maar doordat deze drager een hele stoere print heeft is hij overstag gegaan. Nu tref ik hem ook regelmatig met Lennox in de draagzak, super leuk en vooral heel sexy. Dus daar kijk ik dan ook graag naar ; )

Tula-free-to-grow-soar

Het dragen is zo fijn en makkelijk. Sinds ik de draagzak in huis heb staat mijn kinderwagen maar wat te verstoffen in de gang.  Als ik mijn oudste zoon naar school breng is de kinderwagen vaak wat onhandig in de drukke gangen, de draagzak is dan echt een uitkomst. Even klik, klik, de drager om en we zijn klaar om te gaan! Heerlijk mijn kleine mannetje dicht tegen mij aan en hij kijkt zijn ogen uit naar alle andere kindjes in de school.

Ook tijdens festiviteiten in de stad, zoals de jaarlijkse braderie en de intocht van sinterklaas gebruik ik graag de draagzak. Het wandelt zo relaxt, je komt overal moeiteloos langs EN met de kinderwagen ramde ik nog wel eens wat mensen tegen de enkels in de drukke menigte dus dat scheelt nu een hoop boze gezichten ; )

 

Deze Tula draagzak is verstelbaar naar de kledingmaat van Lennox, dus wij genieten voorlopig nog wel even van het dragen!

Kim