DRAAGCONSULT

Standaard draagconsult

Tijdens een standaard draagconsult helpen we je op weg in de wereld van ergonomisch dragen. Van te voren bespreken we je wensen en op basis daarvan gaan we aan de slag. We kunnen verschillende dragers uitproberen of je leren knopen met een draagdoek. We beginnen met oefenen met een pop, en als dat goed gaat laten we je kindje kennismaken met de drager.

Duur: 80-90 minuten

Kosten: € 55,-

Dubbel draagconsult

Samen met je partner, vriendin, moeder, nicht of buurvrouw een knoop of draagtechniek leren? Boek dan gezellig samen een dubbelconsult. Samen oefenen jullie op een knoop of draagtechniek. (Het is raadzaam dat jullie allebei dezelfde knoop of draagtechniek leren)

Duur: 90-120 minuten

Kosten: € 80,-

Kort consult / vervolgconsult

Als je al ervaring hebt met dragen en een nieuwe knoop of draagtechniek wilt leren of wilt dat we meekijken voor tips en tricks. Ook geschikt voor het leren omgaan met een ringsling of draagzak. 

Als je voor het eerst wilt gaan rugdragen is het aan te raden een standaard consult te boeken.

Duur:  40-60 minuten

Kosten: € 45,-

Het is ook mogelijk om met een groepje van 3, 4 of meer tegelijk een consult te doen, als jullie allemaal hetzelfde willen leren of uitproberen. Hiervoor hanteren we speciale tarieven afhankelijk van de knoop en de benodigde tijd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor een consult komen we bij voorkeur bij je thuis. Vanaf 15 km buiten Schagen rekenen we hiervoor reiskosten. Als je het maximale uit je consult wilt halen is het handig om een oppas te regelen, die je kindje waar nodig kan bezig houden als wij met de pop aan het oefenen zijn. 

Dragen in Schagen verzorgt niet alleen draagconsulten in Schagen. Ook in onder andere Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Langedijk, Waarland, 't Veld, Winkel, Lutjewinkel, Kolhorn, Opmeer, Zijdewind, Hoogwoud, Middenmeer, Wieringerwaard, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Julianadorp, Den Helder, Groote Keeten, Callantsoog, Petten, Sint Maarten en nog veel meer plaatsen komen we aan huis voor een consult. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.