Gepost op

Dubbelconsult, dubbel zo leuk!

Afgelopen week waren we onder andere bij een leuk duo in de polder. Twee vriendinnen met ieder een kleine baby, van 6 en 8 weken oud. Beiden al wat geprobeerd, de ene met een rekbare doek en de ander met een ringsling.

En nu boekten ze samen een draagconsult, om te kijken wat er mogelijk is en om de doeken die ze hebben op de juiste manier te gebruiken. Daar zijn we dan ook mee begonnen, goed oefenen met de rekbare doek en ringsling, en dat ging eigenlijk hartstikke soepel. De kindjes waren makkelijk en zoet en vonden het heerlijk in de doek.

Daarna waren ze toch ook nog wel nieuwsgierig naar andere mogelijkheden en hebben we nog het knopen met een geweven doek en een draagzak geprobeerd. En door met elkaar mee te kijken en samen te oefenen, leer je altijd meer dan in je eentje, ideaal! Ze hebben ook veel foto’s van elkaar gemaakt en zelfs een filmpje om later nog eens terug te kunnen kijken.

dubbelconsult

 

Heb je ook interesse in een draagconsult? Overweeg dan ook eens een dubbelconsult met een vriendin, collega, buurvrouw of je partner. Dat is echt hartstikke leuk! Meer weten? Neem vooral contact met ons op, we vertellen je er graag alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.