Gepost op

Maak kennis met de Pure Baby Love draagzakIn deze blog vertellen wij jou alles over de Pure Baby Love Happiness draagzak en waarom wij zo dol enthousiast zijn over deze ergonomische draagzak.

Pure Baby Love is een vrij nieuw Nederlands merk dat begonnen is met het produceren van geweven draagdoeken. Het merk staat bekend om hun heerlijk zachte en soepele stoffen. Sinds 2018 is daar de Pure Baby Love Happiness draagzak bijgekomen.
Wij hebben de draagzak uitvoerig getest en zijn enorm enthousiast en raden de Pure Babylove draagzak zeker aan voor ouders met een kindje in de leeftijd van 0 tot 1 jaar.

Pure Baby Love Happiness verpakking

De Pure Baby Love draagzak is heel fijn, omdat de stoffen heel zacht en soepel zijn. Zachte soepele stoffen zijn enorm belangrijk bij het dragen van kleine kinderen, omdat je wilt dat de stof zich vormt naar de natuurlijke bolle houding van je kindje en niet andersom.
De stof van het rugpand is gemaakt katoen en bamboe. Deze combinatie van stoffen staat er om bekend erg luchtig en hygiënisch te zijn.  Bamboe werkt namelijk antibacterieel, dit is wel zo fijn bij kleine kindjes.

Pure Baby Love Happiness

Brede en stevige heupbanden verdelen het gewicht mooi over je heupen. Zo’n brede en stevige heupband heeft de Pure Baby Love draagzak ook. Op de heupband zit een eenvoudig verstelbare gesp, zodat je gemakkelijk het formaat kunt wijzigen. De gesp van de heupband zit aan de linkerkant van je heup / rug en daarom kun je prima met de draagzak op een stoel of bank zitten zonder dat de gesp in je rug drukt.

Het kunnen verstellen van de stof bij de heupjes, zodat je van knieholte tot knieholte ondersteuning geeft aan je kindje, maakt onder ander dat een draagzak ergonomisch genoemd wordt. Bij de Pure Baby Love draagzak verstel je de stof smaller of breder op de heupband, door het klittenband heel eenvoudig breder of smaller te maken. Zo kun je met deze draagzak een pasgeboren baby vanaf kledingmaat 50/56 dragen tot en met de dreumesleeftijd (kledingmaat 86).
Dit betekent dat je draagzak meegroeit met je kindje en je er een lange tijd plezier van hebt.

De Pure Baby Love draagzak heeft een slaapkapje wat je heel goed en stevig kunt oprollen, zodat je tevens een fijne ondersteuning kan geven aan het nekje van je kindje. Ideaal als je kindje in slaap valt of als je een newborn draagt.

De schouderbanden zijn stevig, maar niet bijzonder dik gevoerd, waardoor deze ook bij personen met smallere schouders prettig zitten. Wat een leuk en vooral heel slim  aspect is aan deze draagzak is dat de schouderbanden niet aansluiten onder je oksels, maar de banden sluiten aan op de heupband. Dit heeft 3 grote voordelen. 1.  Je kunt de draagzak eenvoudiger aanspannen. 2. Vrouwen met grotere borsten ervaren dat de banden niet snijden ter hoogte van je borsten. 3. Erg slanke vrouwen moeten vaak een draagzak strak aanspannen, waardoor de gesp onder de oksels komt te zitten, maar dit heb je met de Pure Baby Love draagzak dus niet, want hij sluit op de heupband.

Draag jij jouw kindje samen met je partner of oppas dan zal je merken dat je de heup- en schouderbanden met weinig moeite kunt verstellen naar je eigen postuur. Dit maakt het dragen met meerdere personen heel gemakkelijk.

Ter hoogte van de knieholtes van je kindje heeft de draagzak een wat gevoerde stof, zodat er een soort kussentje ontstaat. Voor je kindje is dit erg comfortabel en zacht in de knieholtes.

Dat we mega enthousiast zijn, is ondertussen wel te merken, maar toch wil ik jullie nog twee dingen niet ontnemen.

Ben je van plan je kindje later op de rug te gaan dragen? Dat is geen enkel probleem met de Pure Baby Love draagzak . Deze draagzak is namelijk ook heel goed geschikt voor rugdragen.

Daarnaast voldoet de Pure Baby Love draagzak aan alle veiligheidseisen die gesteld zijn aan een draagzak voor jonge kinderen. Dit betekent dat je een kindje tot 20 kg kunt dragen, de gespen veilig bevonden zijn en de drager geen schadelijke stoffen bevat.

Als draagconsulenten worden wij natuurlijk ontzettend blij van een draagzak als die van Pure Baby Love. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Als je op deze link klikt vind je de Pure Baby Love Happiness in onze webshop.

Verkrijgbaar in de kleuren Teal en Grey.

 

Hieronder zie je de foto’s van het nekrolletje, het verstellen van de hoogte van het het rugpand, het verstellen van het zitje van knieholte tot knieholte en de legpadding ter hoogte van de knieholtes. Zoals je ziet kun je de Pure Baby Love draagzak ook heel gemakkelijk en klein opvouwen.

Stevig rolletje voor extra ondersteuning in de nek Hoogte van het rugpand is verstelbaar zacht kussentje ter hoogte van de knieholtes